Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | Reportér 24

Begam Trnava
Označenie inzercie

ISSN 1338-0389   Dnes je 12. 11. 2019, meniny oslavuje: , zajtra RSS Export článkov
Top panel

Po dnešných udalostiach by sa mali ešte ako tak slušní funkcionári a členovia strany SMER ospravedlniť občanom, stiahnuť sa z verejného života a odísť do histórie.

Miloš Majko14. 03. 2019 15:24:46AKTUALITY

Krajský súd Ladislavovi Bašternákovi - ich človekovi (rozumej SMERu)  vymeral 5 ročný trest odňatia slobody a prepadnutie majetku. Ide teda do basy. A má zabavený aj byt, v ktorom býva expremiér SR a predseda strany  SMER-SD Robert Fico. 

\"\"

Marián Kočner už dlhšiu dobu sediaci v kolúznej väzbe za inú trestnú činnosť, bol dnes obvinený z objednávky vraždy novinára  Jána Kuciaka. Áno ten M.Kočner, ktorému predseda strany veril viac, ako novinárom. Inak práve novinárov  vtedy ešte premiér Fico verejne nazýval protislovenskými prostitútkami. Na fešandu (a to uznajme, že ňou naozaj stále je) spájanú s talianskou mafiou nanominovanú priamo na Úrad vlády SR a ktorá mala dať mafiánovi Vadalovi (a nielen jemu) a brunetku Zsuzovú, ktorá dala ani netušíme komu všetkému, dnes akosi zabudol. 

\"\"

Občan ale zabudnúť nesmie. Nielen na týchto kedysi mimoriadne vplyvných ľudí, ale hlavne na tých, ktorí im byť vplyvnými umožnili. A to sú práve ľudia zo SMERu. Nielen expremiér, ale aj Maznák či bývalý minister vnútra. Vlastne celý chorý systém, ktorý počas 10 rokov v krajine vytvorili.

Alebo snáď vzájomné ich prepojenia sú čiste náhodné?

\"\"

Dnešné Aktuality napísali: "Počiatky s politikmi - Bašternák má obchodné vzťahy s minimálne troma politikmi ľavicového Smeru. Premiér Robert Fico býva v jeho byte a platí nájom, bývalý minister dopravy Ján Počiatek s ním bol priamo vo firme a minister vnútra Robert Kaliňák od neho kúpil podiel v spoločnosti

Kaliňák vyhlásil, že sa s Bašternákom nestretáva, podpredseda parlamentu Martin Glváč priznal, že ho pozná. Aj on býva v byte, ktorý postavil Bašternák. Nehnuteľnosť však patrí firme Glváčovej partnerky." Ďalej popisujú vzájomné vzťahy  a majetkové prepojenia na Donovaloch. Tam sa hovorí aj o exministrovi Počiatkovi či šéfovi finančnej správy Imreczem. No v skratke jeden veľký hnus.

\"\"

Keď sa pozrieme na správu vecí verejných na nižších úrovniach spoločnosti a nominantov tejto strany od VÚC až po mestá a obce, tak vidíme ďalších úspešných podnikateľov, starostov a kamarátov podnikateľov a dokonca aj komické postavičky fotografujúce sa v róbach identických  s historickým Rádom Maltézskych rytierov - problémom je len to, že ako tituly, tak nosené symboly sú  nelegálne a sú zakúpené od komunity, ktorá so skutočnými rytiermi nemá nič spoločné. Komické? Nie! Tragické. Títo z verejných peňazí platení "zástupcovia občanov" už dávno zabudli na sľuby skladané pri preberaní verejných funkcií a možno ani nepostrehli čas, kedy si verejnú službu občanom pomýlili s vlastnou firmou, kde im ich komiksové vystúpenia platení zamestnanci tolerovať (aspoň mlčky) musia. Tu sú však v úplne opačnej pozícii - platí ich občan a jemu sa aj zodpovedajú. Teda, ak o to prejaví záujem...

\"\"

Káuz a kauzičiek vyplavených na povrch počas posledného roka je ale viac ako dosť. Až doteraz ich smerácki fanatici a trolovia mohli považovať a verejne prezentovať ako spochybniteľné a relatívne diskutabilné.

\"\"

Od dnešného dňa sa ale karta obrátila. Dnes nám už autority potvrdili, že prepojenia dokonca aj najvyššie postavených predstaviteľov vládnej strany na zločincov a kriminálne živly sú mimoriadne veľké a že "novinárske prostitútky" sa predsa len na rozdiel od tých momentálne sediacich v base alebo iba nedávno na úrade vlády, sa etike, cti a poslaniu nespreneverili. Práve opačne. Nebyť novinárov, ešte dnes by bolo všetko po starom a apatický väčšinovo mlčiaci občan by si kľudne mohol myslieť, že na Slovensku je všetko v najlepšom poriadku a naša sociálna vláda pre nás a naše deti  chce len to najlepšie.

\"\"

Vďaka odvážnym, čestným a spravodlivým policajtom, prokurátorom a sudcom. Slovensko možno predsa len má ešte šancu... 

Miloš Majko


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Vyhľadávanie Posledné komentáre
KomentárChoseS 17-05-2015 20:25:42:
Dopravná nehoda nákladného vozidla a autobusu pri obci Tepličky
Komentármatias 20-04-2015 21:33:18:
Polícia zadržala dvojnásobného vraha odsúdeného na doživotie
Komentár 13-04-2015 18:42:02:
Návrh na podanie obžaloby
Komentárjh 04-04-2015 12:56:18:
Zásahy DHZO Pobedim pri odčerpávaní vody
Komentárredakcia 30-03-2015 20:26:08:
Vo večerných hodinách mala byť zastavená železničná doprava v Bytči - AKTUALIZOVANÉ
KomentárNa takéto veci by sa nemala používať hasičská technika. Je to iba vypočítavosť niektorých ľudí. Na takéto zásahy maju vodárne a kanalizacie špecialnu techniku /vozidlo CAK/, ale to by bolo potrebné zaplatiť. Keď sa niekomu doma upchá žumpa alebo kanalizác 31-03-2015 15:46:31:
Hasiči DHZO Pobedim na nedeľnom zásahu
Komentár 25-03-2015 21:13:58:
Dopravná nehoda pri Ružomberku
Komentár 04-03-2015 13:42:45:
Pri dopravnej nehode vyhasol život mladého vodiča
Komentárredakcia 13-02-2015 11:33:49:
Polícia žiada o pomoc pri zistení totožnosti neznámeho muža - AKTUALIZOVANÉ
Komentár 18-02-2015 16:14:15:
Aktuálne - dopravná nehoda dvoch kamiónov na D2 - AKTUALIZOVANÉ
Reklamna plocha
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zlate pastilky
Označenie inzercie
Bottom panel

© www.rescueonline.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na www.rescueonline.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign

HASICI V AKCII
Označenie inzercie