Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | Reportér 24

Begam Trnava
Označenie inzercie

ISSN 1338-0389   Dnes je 12. 11. 2019, meniny oslavuje: , zajtra RSS Export článkov
Top panel

Seredskí policajti auto zaistili do 15 minút po jeho ukradnutí

Miloš Majko27. 04. 2014 19:11:33KRIMI správy
200

Sereď  |   Ďalší výborný úspech si na konto môžu pripísať policajti z  OO PZ v Seredi. Policajti hliadkujúci nad ránom v Seredi, spozorovali osobné auto idúce z R1 smerom do centra mesta. Nakoľko sa im zdalo podozrivé, pokúsili sa ho zastaviť. Vodič však na výzvu polície nereagoval a preto ho začali prenasledovať  po Trnavskej ulici okolo benzínky  SHEL na ulicu Poľnú. Tam vodič auta nezvládol riadenie a narazil do stromu. Z miesta činu ihneď pešo cez záhrady rodinných domov unikal smerom k R1. Na miesto udalosti bola privolaná ďalšia hliadka  OO PZ. Pri obhliadke auta bolo zistené, že toto bolo iba pred 15 minútami odcudzené v Križovanoch nad Dudváhom. Ku kradnutému autu bol privolaný kriminalistický technik, ktorý priamo vo vozidle zabezpečil dostatok stôp. Práve tieto môžu v budúcnosti usvedčiť páchateľa.

Prinášame e-mail, ktorý nám zaslal vďačný občan, priateľ vlastníka ukradnutého auta:

Dobry den pan Majko, v sobotu okolo 04:30 hod policajti zo Serede mali dalsi super zakrok na polnej ulici. Chytili vodica ktory, išiel z dialnice do Seredi na ukradnutom aute Škoda Fabia. Vodic nezastavil, museli ho nahanat  a taktiež zistili pachatela. Som kamarat vlastnika vozidla tymto by som sa chcel podakovat mladym policajtom, ktorí vykonali zakrok. Policajti vyrozumeli majitela vozidla, ze ho ma ukradnute a nech si pride pre neho tak sa kamos nemal tam ako dostat tak som išiel s nim tam do Seredi pre auto.Nedalo mi to vam nenapisat lebo sme sa velmi potešili, že mame vozidlo sice pachatel ho trocha poškodil pri nahanačke buchol do stromu ale je havarina poistka . Strasna chvala pre mladych policajtov vozidlo bolo skoro nove.

Mnohí nevedia, prípadne si neuvedomujú, čo robí dobré meno policajnému zboru. Nevedia, kto a ako u občanov vytvára dobrú mienku o práci inštitúcie. Je to práve práca policajtov, ktorí su denno denne v styku s občanmi.  Tu máme v krátkej dobe už druhý príklad, ako je možné získavať dôveru občanov  - niet totiž lepšieho ohodnotenia práce policajtov, ako verejná pochvala od spokojného občana.

My zatiaľ prinášame informáciu, že v hliadke slúžili naozaj mladí policajti, ktorí sú vo výkone služby iba zopár mesiacov. O to je ich úspech pre celé oddelenie významnejší. Aj tento zákrok dokazuje, že všetko je o konkrétnych ľuďoch a o tom, ako vnímajú svoju prácu.

Policajtom preto patrí poďakovanie.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Vyhľadávanie Posledné komentáre
KomentárChoseS 17-05-2015 20:25:42:
Dopravná nehoda nákladného vozidla a autobusu pri obci Tepličky
Komentármatias 20-04-2015 21:33:18:
Polícia zadržala dvojnásobného vraha odsúdeného na doživotie
Komentár 13-04-2015 18:42:02:
Návrh na podanie obžaloby
Komentárjh 04-04-2015 12:56:18:
Zásahy DHZO Pobedim pri odčerpávaní vody
Komentárredakcia 30-03-2015 20:26:08:
Vo večerných hodinách mala byť zastavená železničná doprava v Bytči - AKTUALIZOVANÉ
KomentárNa takéto veci by sa nemala používať hasičská technika. Je to iba vypočítavosť niektorých ľudí. Na takéto zásahy maju vodárne a kanalizacie špecialnu techniku /vozidlo CAK/, ale to by bolo potrebné zaplatiť. Keď sa niekomu doma upchá žumpa alebo kanalizác 31-03-2015 15:46:31:
Hasiči DHZO Pobedim na nedeľnom zásahu
Komentár 25-03-2015 21:13:58:
Dopravná nehoda pri Ružomberku
Komentár 04-03-2015 13:42:45:
Pri dopravnej nehode vyhasol život mladého vodiča
Komentárredakcia 13-02-2015 11:33:49:
Polícia žiada o pomoc pri zistení totožnosti neznámeho muža - AKTUALIZOVANÉ
Komentár 18-02-2015 16:14:15:
Aktuálne - dopravná nehoda dvoch kamiónov na D2 - AKTUALIZOVANÉ
Reklamna plocha
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zlate pastilky
Označenie inzercie
Bottom panel

© www.rescueonline.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na www.rescueonline.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign

HASICI V AKCII
Označenie inzercie